Renovering af lejlighed

Mange års erfaring og et bredt netværk af håndværkere

Renovering af lejlighed

Specialister i renovering af lejlighed

Har du en eller flere lejligheder, som trænger til en renovering? Så er Malerfirmaet KL et trygt og godt valg. Vi har mere end 25 erfaring inden for lejlighedsrenoveringer, og sætter en stor ære i kvaliteten af vores arbejde.

Vores brede netværk af forskellige håndværksgrupper gør, at vi kan varetage selv de mest komplicerede opgaver. Dette gør, at vi kan være med fra start til slut i projektet, samt at vi kan tilbyde totalentrepriser. Med mange gode anmeldelser samt referencer, er vi således den rigtige samarbejdspartner, hvis du vil have lejlighedsrenoveringen til at køre på skinner.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores store erfaring og brede erfaring inden for renovering af lejlighed gør, at vi kan hjælpe dig hele vejen i mål. Slip besværet og kompleksiteten med hvilke håndværksgrupper, som skal anvendes – lad os stå for opgaven. Vi lytter til dine behov og ønsker. Med disse i mente, og vores kyndige ekspertise, finder vi de rette løsninger til opgaven.

Vi kan blandt andet hjælpe med følgende:

Er du i tvivl omkring hvorvidt, vi er det rette match, eller hvordan vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte dit lokale malerfirma i København, Hillerød og på resten af Sjælland. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Skriv eller ring til os i dag!

Få et uforpligtende tilbud på lejlighedsrenovering

Tag en uforpligtende snak med os omkring dine behov og ønsker allerede i dag – Sammen finder vi den korrekte løsning til din opgave. Vi har stor erfaring med at renovere lejligheder for kollegier, boligforeninger og erhverv. Men vi hjælper også gerne for private.

Vi kan kontaktes på telefon: 70 20 19 65 eller på E-mail: info@malerfirmaetkl.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Kontakt os i dag