Om os

Malerfirmaet KL A/S

Om os

Siden 1996

Vi måler vores succes på, hvor lang tid vores kunder og medarbejdere har været med os.

Vi har kunder, der har været med os siden 1996, hvor Kim Larsson etablerede virksomheden på Vesterbro i København, og mange af vores svende bruger mere end fingrene på to hænder, når de tæller, hvor mange år de har arbejdet for Malerfirmaet KL. Det er vi stolte af og meget taknemmelige over, for de mange års samarbejde bygger på gensidig forståelse, høj faglighed og tillidsfuldt samarbejde. De tre ting betyder alt for os.

Siden Kim Larsson etablerede virksomheden i 1996, er hans bror, malermester Ulrik Larsson, tiltrådt som partner og medejer. I dag er Malerfirmaet KL A/S en veldrevet og stærkt konsolideret virksomhed med mere end 30 dygtige, dedikerede medarbejdere, som altid er på vej mod nye udfordringer, og som altid er klar til at tage mod flere dygtige kolleger.

Kvalitet, overenskomst og samfundsansvar

Vi arbejder med markedets bedste materialer, vi sikrer solid videreuddannelse af vores medarbejdere, og vi arbejder naturligvis altid efter den danske model og dermed de danske overenskomster (Danske Malermestre). Det betyder også, at vi sikrer miljømæssig forsvarlig drift samt ansvarlig affaldshåndtering, og at vi insisterer på sikkert og godt arbejdsmiljø – fysisk som psykisk.

Vi påtager os desuden samfundsmæssigt ansvar ved at prioritere praktikpladser til og ansættelse af alle danskere – uanset baggrund og evt. funktionelle begrænsninger. Vi tror på, at vi alle kan og skal bidrage, og vi glæder os hver dag over, at vi løfter i flok.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Skriv eller ring til os i dag!

Medarbejdere

Medarbejder Kaiser

Kaiser

Malerlærling

Medarbejder Simon

Simon

Malersvend

medarbejder Jimmy

Jimmy

Servicemaler

Kontakt os i dag