Facaderenovering

Når kun det bedste er godt nok

Facaderenovering

Facaderenovering i Værløse, Hillerød og København

Trænger dine facader til en kærlig hånd? Så er du det rette sted. Hos Malerfirmaet KL har vi mere end 25 års erfaring samt et bredt netværk. Vi har stor erfaring med at udføre facaderenovering for erhverv, boligforeninger, kollegier og mange flere.

Malerfirmaet KL er dit lokale malerfirma i Værløse, Hillerød, og i resten af København. Vi udfører dog også opgaver andre steder på Sjælland. Vi sætter en stor ære i vores arbejde, hvorfor vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af denne. Hertil er vi af den overbevisning, at en aftale er en aftale. Vi kommer således altid til tiden, og efterlader aldrig en opgave, før den er 100% udført – og før du er 100% tilfreds. Dette er din garanti for veludført facaderenovering, som holder mange år frem.

Fordelene ved renovering af facade

Enhver bygning bære præg af den tid, som den er opført i. Mange år i det hårde og barske danske vejr, sætter sine spor på bygningens facader, hvorfor det kan være en god investering med en renovering.

Facaden af bygningen er det første, som man møder, og er ofte det indtryk, der bliver hængende for besøgende og forbipasserende. En flot facade byder velkommen, og er med til at løfte bygningens pragt.

Ved en facaderenovering kommer en lang række fordele. Disse lyder blandt andet som følgende:

  • Flot og nyt visuelt udtryk
  • Lavere varmeregning grundet bedre isolering
  • Bedre indeklima
  • Forøgelse af bygningens værdi
  • Og meget mere

Det kan således argumenteres, at en renovering af bygningens facader er en god investering på forskellige parametre.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Skriv eller ring til os i dag!

Kontakt Malerfirmaet KL for et uforpligtende tilbud

Tag en uforpligtende snak med os omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Har du brug for en professionel maler i København og omegn til en anden opgave end facaderenovering? Så tøv heller ikke med at kontakte os. Vi kan også bistå med hjælp ved maling af vinduer, renovering af lejlighed eller erhvervslejemål.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud – Vi kan træffes på telefon: 70 20 19 65 eller på E-mail: info@malerfirmaetkl.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Kontakt os i dag