Maling af vinduer

Altid til tiden og til konkurrencedygtige priser

Maling af vinduer

Maling af vinduer indendørs og udendørs

Har du et eller flere vinduer, som trænger til en kærlig hånd? Så tøv ikke med at kontakte Malerfirmaet KL – Dit lokale malerfirma i Værløse, Hillerød og resten af Storkøbenhavn. Vi besidder mere end 25 års erfaring med maling af vinduer for erhverv, boligforeninger, kollegier og mange flere.

Processen ved maling af vinduer kan ofte være krævende og lang. Der skal muligvis skrabes gammel maling af vinduerne, slibes med sandpapir, vaske træet af og grunde, før opgaven kan påbegyndes. Derudover kræver det stor præcision såvel som tålmodighed. Med andre ord, så kan det på den lange bane være en god investering at lade en professionel maler stå for opgaven. På den måde er du sikker på korrekt og holdbar udførsel, som du kan være tilfreds med mange år frem.

Som professionel maler i København og omegn sætter vi en stor ære i vores arbejde, og går ikke på kompromis med kvaliteten af denne. Dette gælder lige fra udførsel til udvælgelse af materialer – Din garanti for veludført malerarbejde.

Hvorfor få malet vinduerne?

Fordelene ved at få malet vinduerne er mange, og lyder blandt andet som følgende:

  • Flot og nyt visuelt udtryk
  • Forøgelse af bygningens værdi
  • Afsejling mod fugt (Besparelse af større udbedringer)
  • Og meget mere

Ofte kan det betale sig, og er væsentligt billigere, at sikre sig imod skader ved at hyre en maler, hvis dine vinduer er gamle og trænger til en kærlig hånd

Hos Malerfirmaet KL er vi specialister i at male vinduer, og kan rådgive dig til den rette løsning. Tag os endelig med på råd, hvis du er i tvivl om dine vinduers tilstand.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Skriv eller ring til os i dag!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Har du brug for en professionel maler i København og omegn til en anden opgave end maling af vinduer? Så tøv heller ikke med at kontakte os. Vi kan også bistå med hjælp ved facaderenovering, renovering af lejlighed eller erhvervslejemål.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud – Vi kan kontaktes på telefon: 70 20 19 65 eller på E-mail: info@malerfirmaetkl.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Kontakt os i dag