Erhvervslejemål

Specialister i renovering af erhvervslejemål

Erhvervslejemål

Høj kvalitet og god service – Hver gang

Som professionelt malerfirma i Værløse, Hillerød og resten af Storkøbenhavn er vi specialister i renovering af erhvervslejemål. Vi har mange års erfaring og et bredt netværk af kompetente håndværkere.

Hos Malerfirmaet KL går god service og høj kvalitet hånd i hånd. Godt malerarbejde er vores passion, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Dette er din garanti for veludført og holdbart malerarbejde.

Du skal kunne stole på den samarbejdspartner, som du får til at stå for renovering af erhvervslejemål – og det kan du, når du vælger os til at stå for opgaven. Vi er med fra start til slut i projektet, og efterlader aldrig opgaven før den er 100% udført. Men måske vigtigst – Før du er 100% tilfreds.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Med mere end 25 års erfaring inden for branchen, og over 30 dedikerede malere samt andre håndværkere, kan vi hjælpe med en bred vifte af opgaver. Gennem årene har vi hjulpet alt fra Tivoli til Hvidovre Hospital samt mange flere. Heriblandt diverse boligforeninger – Og nu står vi klar til at hjælpe dig.

Vi kan blandt andet hjælpe med følgende typer af opgaver:

Er ovenstående ikke det, som du står og søger? Tøv ikke med at kontakte Malerfirmaet KL. Vi udfører en lang række specialopgaver.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Skriv eller ring til os i dag!

Kontakt os for renovering af erhvervslejemål

Dialogen starter med en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker. I den forbindelse udarbejder vi gerne et gratis tilbud, som er skræddersyet til lige netop din opgave.

Vi kan kontaktes på telefon: 70 20 19 65 eller på E-mail: info@malerfirmaetkl.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Kontakt os i dag